0
COSUL TAU 0 lei
Sub-total:
0
Trimite comanda

SC ITALPRODOTTI GIPA SRL

Firma noastra  SC ITALPRODOTTI GIPA SRL are ca obiect de activitate comercializarea echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire.Am luat fiinta in anul 1993,in acesti ani de experienta mentinandu-ne pe piata datorita raportului pret-calitate foarte bun,reusind sa satisfacem cerintele clientilor nostri,fapt ce ne-a adus beneficii bilaterale. Alaturi de furnizorii nostri din Italia cum ar fi  SIROFLEX, TRB ,GO PLAST, IDRO BRIK,RR ITALIA,DI MARTINO,PAN-ITALIA, EZIOINOX ,am reusit sa mentinem si sa imbunatatim constant calitatea produselor noastre.

Principala misiune a companiei noastre pe piata de profil din Romania este indeplinirea nevoilor tuturor clientilor prin oferirea de pachete complete si de calitate a produselor si serviciilor.

Unele companii prefera solutiile tehnice durabile si de viitor iar altele aleg solutiile tehnice cele mai ieftine posibil,calitatea si durabilitatea fiind elemente prea putin importante.Nu vom agrea niciodata compromisurile in ceea ce priveste calitatea produselor oferite catre clientii nostrii.

Asteptam cu interes colaborarea cu dumneavoastra!  

SC Italprodotti Gipa SRL

Str Paraul Rece 3 POPESTI-LEORDENI                                                                                         info@italprodotti.com 

Office.      031 425 0669  

Mobile .   0731 784500                                                                                              

Compara produsele!