Zdrobitor/ Separator Fructe Samburoase Grifo DENSMA

3.398,83 lei (Reducere 10%)
3.058,95 lei
Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc: 3
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 07716182420771618242, Luni-Vineri, 9:00-17:00
Cod produs - SKU: DENSMA
Plata in rate fara dobanda NOU
Livrare rapida 24-48h
Garantie producator
Retur simplu in 14 zile
Consiliere tehnica (Luni-Vineri 08.30-17.00)

Descriere

Zdrobitorul de fructe manual cu desamburire este alegerea ideala pentru persoanele cu gospodarii mici si medii care doresc sa separe samburii fructelor din propriile livezi in vederea procesarii acestora in suc, gem, dulceata etc. Chiar daca zdrobitorul este manual productivitatea medie estimata pe ora este de 300 kg lucru ceea ce il face foarte util pentru procesarea unor cantitati mari de fructe.

Se poate folosi pentru zdrobirea si desamburirea fructelor moi cu samburi mari precum cirese, visine, prune, caise si piersici. Se poate folosi si pentru zdrobirea struguilor insa acest zdrobitor nu are si functie de desciorchinare.

Rolele sunt reglabile, se ajusteaza distanta intre role in functie de dimensiunea fructelor.

Zdrobitorul are incluse doua gratare de inox, unul cu diametrul gaurilor mai mici pentru zdrobirea fructelor mici precum cirese si visine si un alt gratar cu diametrul gaurilor mai mari pentru zdrobirea fructelor mari precum prune sau caise.

Zdrobitorul este fabricat din materiale durabile si de calitate, axul si rolele sunt din nailon, cuva este din tabla emailata iar gratarele care separa samburii de pulpa zdrobita sunt din inox.

Modul de functionare a acestui zdrobitor consta in faptul ca o rola este mobila, are un sistem cu arc care atunci cand rolele zdrobesc pulpa fructului si ajung la sambure, arcul permite rolei sa se retraga pentru a nu sparge samburele. Pulpa zdrobita si samburii ajung pe un gratar din inox cu gauri care permite pulpei zdrobite sa treaca dar retine samburii, acestia fiind evacuati de un ax pe o alta gura de evacuare.

Nota : In cazul in care pulpa fructului ce se doreste a fi zdrobit este tare sau fructul nu este copt indeajuns recomandam oparirea acestui/acestor tipuri de fructe cu pulpa tare timp de 5 minute in apa clocotita inainte de a fi zdrobite. In caz contrar, pentru ca pulpa este tare, o parte din aceasta poate sa ramana pe sambure procesul de separare fiind realizat partial.


NOTA : Pentru acest zdrobitor este disponibil un kit de conversie de la utilizare manuala la cea electrica. Puteti accesa pagina kit-ului apasand aici.


Specificatii :


  • Material : cuva - tabla emailata, role si ax - nailon, gratar separare pulpa de samburi - inox .
  • Productie estimata pe ora: 300kg
  • Dimensiuni (i x l x l) : 64 x 120 x 50 cm
  • Dimensiuni cuva: 90 x 50 cm
  • Greutate: 39 kg
  • Accesorii incluse : doua gratare cu diametrele gaurilor diferite.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?

Posteaza recenzie